INFO

LiveSports.fi on moottoriurheilutapahtumien promotointiin ja livevideotuotantoihin erikoistunut tuotantoyhtiö. LiveSports toimii myös Suomen nopeimmin kasvavan moottoriurheilulajin; Snowcrossin SM-sarjan promoottorina.

Videotuotanto

Livevideotuotannot

LiveSportsin videotuotanto on rakennettu alun perin omiin tarpeisiin Snowcrossin SM-sarjan suoria TV-lähetyksiä silmälläpitäen. Pitkäjänteinen kehitystyö ja panostukset uusimpaan teknologiaan näkyvät toiminnan laadukkuudessa ja monipuolisuudessa. LiveSportsin oman tuotekehityksen tulosta ovat mm. monipuoliset ajanottoon liittyvät lähetysgrafiikat, joilla katsojakokemus saadaan aivan uudelle tasolle.

Monipuolinen videotuotantoauto

Tammikuussa 2019 LiveSportsin suunnittelema videotuotantoauto valmistui Profile Vehicles Oy:n Iisalmen tehtaalta. Huipputeknologialla varustetulla autolla voidaan tuottaa 1-20 kameran videotuotantoja. Autosta löytyy myös paikat selostajalle ja kommentaattorille, joten kyseessä on erittäin kompakti tuotantoyksikkö.

Missio

LiveSportsin missiona on kehittää suomalaisen moottoriurheilun tunnettuutta ja yhteiskunnallista asemaa livevideotuotantojen avulla. Vaikka suomalaiset ovat ”moottoriurheiluhullua” kansaa, on kotimainen moottoriurheilu verrattain vähän julkisuudessa. Usein sanotaan, että media kiinnostuu lajista sitten, kun urheilullinen menestys on riittävän korkealla tasolla. Uskomme, että voimme nopeuttaa tätä prosessia ryhtymällä aktiivisiin toimenpiteisiin toivotunlaisen julkisuuskuvan rakentamiseksi ja tuomalla valittuja lajeja järjestelmällisesti ja toistuvasti suuren yleisön nähtäville.

Tapahtumalle arvoa

Fakta: Livevideotuotanto on mahdollisuus tienata ja kasvattaa tapahtumasi statusta ja kokoa. Livelähetysten suuret katsojamäärät yhdistettyinä LiveSportsin kehittämiin lähetysgrafiikkojen mainoselementteihin tarjoavat aivan uudet mahdollisuudet mainosmyynnille. Tapahtuman yhteistyökumppanille on todella paljon merkitystä näkyykö mainos 100:lle, 1000:lle vai 10.000:lle katsojalle, ja tämä vaikuttaa sponsoroinnin määrään sekä halukkuuteen jatkaa sponsorointia myös jatkossa. Moni tapahtuma voi kerätä monikymmenkertaiset katsojamäärät, kun lajin harrastajat ympäri Suomea voivat seurata tapahtumia suorana.

Lipunmyynnin tukena

Toistuvasti järjestettävä tapahtuma josta tuotetaan livelähetykset, vetää puoleensa enemmän myös paikan päälle saapuvia lipun ostavia katsojia. Kuulemme usein, että livelähetysten pelätään karkottavan ne vähäisetkin lippuja ostaneet katsojat. Tietenkin tällainen riski on olemassa esimerkiksi huonon kelin sattuessa, mutta toisaalta yleisö olisi jäänyt kotiin joka tapauksessa olipa livelähetystä tai ei.

Tällaisessa tilanteessa livelähetyksiin myydyt mainokset saattoivat pelastaa koko tapahtuman taloudelliselta katastrofilta ja myös yleisö pääsi seuraamaan kisoja. Seuraavana vuonna yleisöä tulee varmasti enemmän paikan päälle, kun livestriimin myötä yhä useampi ihminen on tietoinen tapahtumasta.

LiveSportsin omakohtaiset kokemukset Snowcrossin SM-sarjan parissa tukevat näitä väitteitä erittäin tehokkaasti.

Yritys & Yhteystiedot

Livesports.fi on kesällä 2017 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut moottoriurheilutapahtumien promotointiin ja livevideotuotantoihin. Yrityksen perustamisen syynä on vahva usko suomalaisen moottoriurheilun vetovoimaan ja halu tuoda jännittävät kilpailutapahtumat suuren yleisön tietoisuuteen.

LiveSports Promotions Oy
2845536-5
Hirvitie 3 D 7, 33450 Siivikkala

Pauli Kauppinen

050 502 3500
pauli.kauppinen@livesports.fi

> Laskutustiedot