INFO

LiveSports.fi on moottoriurheilutapahtumien järjestämiseen ja videotuotantoihin erikoistunut tuotantoyhtiö. LiveSports on Snowcrossin SM-sarjan promoottorina saanut koko lajin kovaan kasvuun ja tulevaisuudennäkymät ovat erittäin positiiviset. Monikameratuotantona toteutetut livelähetykset ovat avainasemassa Snowcrossin tunnettuuden ja harrastajamäärien kasvussa.

Videotuotanto

Intohimona tuotekehitys ja tyytyväiset asiakkaat

LiveSportsin videotuotanto on rakennettu alun perin omiin tarpeisiin Snowcrossin SM-sarjan suoria TV-lähetyksiä silmälläpitäen. Pitkäjänteinen kehitystyö ja isot panostukset uusimpaan teknologiaan näkyvät toiminnan laadukkuudessa ja monipuolisuudessa. Jatkuva panostus tuotekehitykseen mahdollistaa uudenlaisten innovaatioiden hyödyntämisen videotuotannoissa mm. monipuolisten ajanottoon liittyvien lähetysgrafiikoiden muodossa. Tuotekehitys tähtää myös toimintojen automatisoimiseen ja toiminnan tehokkuuteen, sillä nykypäivän trendin mukaisesti isojen videotuotantojen rinnalle kaivataan entistä enemmän pienien tapahtumien ja urheilulajien esilletuontia.

Ehdoton kilpailuvaltti LiveSportsille on toiminnan kustannustehokkuus, joka yhdistettynä korkeaan laatuun on erittäin tärkeää uusille markkinoille mentäessä. Iso osa toiminnan tuloksesta ohjataan tuotekehitykseen ja investointeihin, jotta kilpailukyky säilyy myös jatkossa ja asiakkaille voidaan tarjota entistä edistyksellisempiä videotuotantoja.

Monipuolinen videotuotantoauto

Vuosi 2019 tuo mukanaan uudet mahdollisuudet, kun tammikuussa 2019 LiveSportsin videotuotantoauto valmistui Profile Vehicles Oy:n Iisalmen tehtaalta. Auton varustelu on erittäin monipuolinen ja mahdollistaa todella ketterät ja helposti skaalattavat videotuotannot. Autosta löytyy paikat selostajalle ja kommentaattorille, sekä koko tuotantohenkilöstölle. Kameramäärä on skaalattavissa 1-16 kameran välillä, joten mikään tapahtuma ei ole liian pieni ja vain harva tapahtuma on liian iso tälle kalustolle.

Missio

LiveSportsin missiona on kehittää suomalaisen moottoriurheilun tunnettuutta ja yhteiskunnallista asemaa livevideotuotantojen avulla. Vaikka suomalaiset ovat ”moottoriurheiluhullua” kansaa, on kotimainen moottoriurheilu verrattain vähän julkisuudessa. Usein sanotaan, että media kiinnostuu lajista sitten, kun urheilullinen menestys on riittävän korkealla tasolla. Ehkä tässä on osatotuus, mutta uskomme voivamme nopeuttaa tätä prosessia merkittävästi ryhtymällä aktiivisiin toimenpiteisiin toivotunlaisen julkisuuskuvan rakentamiseksi ja tuomalla lajeja järjestelmällisesti ja toistuvasti suuren yleisön nähtäville.

Kilpailuja- ja  tapahtumia järjestävät organisaatiot hox hox!

Fakta: Livevideotuotanto on mahdollisuus tienata ja kasvattaa tapahtumasi statusta ja kokoa. Livelähetysten suuret katsojamäärät yhdistettyinä LiveSportsin kehittämiin livelähetysten selkeisiin mainoselementteihin tarjoavat aivan uudet mahdollisuudet mainosmyynnille. Tapahtuman yhteistyökumppanille on todella paljon merkitystä näkyykö mainos 100:lle, 1000:lle vai 10.000:lle katsojalle, ja tämä vaikuttaa sponsoroinnin määrään sekä halukkuuteen jatkaa sponsorointia myös jatkossa. Moni tapahtuma voi kerätä monikymmenkertaiset katsojamäärät, kun lajin harrastajat ympäri Suomea voivat seurata tapahtumia suorana.

Lipunmyynti sakkaa?

Toistuvasti järjestettävä tapahtuma, josta tuotetaan livelähetykset, vetää puoleensa enemmän myös paikan päälle saapuvia lipun ostavia katsojia. Kuulemme usein, että livelähetysten pelätään karkottavan ne vähäisetkin lippuja ostaneet katsojat. Tietenkin tällainen riski on olemassa esimerkiksi huonon kelin sattuessa, mutta tällaisessa tilanteessa livelähetyksiin myydyt mainokset saattoivat pelastaa koko tapahtuman normaalitilanteessa väistämättömältä taloudelliselta katastrofilta. Erittäin huomioitavaa on myös se seikka, että livetuotanto kuitenkin mahdollisti katsojille kisojen näkemisen jättäen varmasti erittäin positiivisen asiakaskokemuksen tilanteesta. Positiivinen kokemus rohkaisee heitä tulemaan todennäköisesti seuraavalla kerralla entistä suuremmalla mielenkiinnolla paikan päälle kilpailuja katsomaan. LiveSportsin omakohtaiset kokemukset Snowcrossin SM-sarjan parissa tukevat näitä väitteitä erittäin tehokkaasti.

Yritys & Yhteystiedot

Livesports.fi on elokuussa 2017 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut moottoriurheilutapahtumien järjestämiseen ja videotuotantoihin. Yrityksen perustamisen syynä on vahva usko suomalaisen moottoriurheilun vetovoimaan ja halu tuoda jännittävät kilpailutapahtumat suuren yleisön tietoisuuteen. Yritys toimii Snowcrossin SM-sarjan ja kansallisen Supercross-sarjan promoottorina, tuottaen laadukkaat live-lähetykset kilpailuista kaikkien katsottavaksi mm. Ruutu.fi -palveluun ja AlfaTV:lle. Uusia lajeja saadaan kuvattavaksi jatkuvasti ja kesällä 2019 LiveSports tuottaa suoran TV-lähetyksen mm. Jokkiksen Yleisen luokan SM-kilpailusta Hyvinkäältä.

LiveSports Promotions Oy
2845536-5
Hirvitie 3 D 7, 33450 Siivikkala

Pauli Kauppinen

050 502 3500
pauli.kauppinen@livesports.fi

> Laskutustiedot